This message is only visible to admins

Please connect a business account on the Instagram Feed settings page in order to display hashtag feeds
Please see this post for more information.

11
mei

Asterix Avo werft Nederlands talent Paula Boonstra (19) aan

Asterix Avo Beveren heeft een overeenkomst gesloten voor het volgende seizoen met Paula Boonstra. Deze 1m86 lange aanvalster speelde vorig seizoen bij de Nederlandse bekerwinnaar VC Sneek.

Paula is geboren op 23 juni 1998, en woont vanaf haar geboorte in een klein dorpje in Friesland, Gytsjerk. Zij debuteerde in de Nederlandse eredivisie in 2016, en speelde twee seizoenen bij VC Sneek. De rol als opposite ligt haar beter dan die van receptie-hoek speelster, wat voordien haar rol was, ondermeer bij Sudosa-Desto in Assen. Paula maakte ook deel uit van de selectie van de nationale beloften ploeg Jong Oranje.

Naast volleyballen volgt ze de hbo-opleiding Commerciële Economie aan de Johan Cruyff Academy in Groningen. Zij wil volgend jaar deze opleiding verder zetten in Leuven.

Paula is zeer gemotiveerd om naar Asterix Avo te komen. Deelnemen aan het opleidingsproject is voor haar een belangrijke stap in haar carrière. Deel uitmaken van een groep meisjes met dezelfde ambitie is een grote stimulans. Zij hoopt door haar inzet en enthousiasme het succesverhaal van Asterix Avo te kunnen mee uitbouwen.

Ook wij steken onze tevredenheid over deze transfer niet onder stoelen of banken. Wij zijn al een tijdje op zoek naar een goede opposite, en met Paula Boonstra hebben we iemand gevonden die niet alleen sportief deze positie kan invullen, maar door haar uitstraling ook goed in de groep zal liggen, zegt assistent-coach Kris Van Snick.

Hiermee is de ploeg voor het seizoen 2018-19 compleet, en kunnen de voorbereidingen voor het jubileums seizoen voluit beginnen. In september is er immers de feestelijke opening van de nieuwe sporthal, we nemen voor de 25e keer deel aan een Europabeker competitie, Gert Vande Broek is 25 jaar hoofdtrainer, en in februari 2019 bestaat de club 50 jaar. Iedereen hoopt natuurlijk om dit allemaal te bekronen met mooie sportieve resultaten.