This message is only visible to admins

Please connect a business account on the Instagram Feed settings page in order to display hashtag feeds
Please see this post for more information.

14
okt

Actitiviteit

Ontmoetingsdag

Zoals elk jaar willen we het seizoen starten met een leuke activiteit. Een blij weerzien met oude bekende en een ontspannen manier om nieuwe mensen te leren kennen. We zoeken steeds een activiteit die een link heeft met onze gemeente. Beveren heeft maar liefst 7 ambachtelijke brouwerijen en hun bieren vallen duidelijk in de smaak bij het grote publiek.

Pieter de Bock, professioneel brouwingenieur, zal onze kennis over bierbrouwen vergroten (ook zeer interessant voor minder grote bierfanaten) en laten proeven van een drietal Beverse bieren. Toon De Conick, chef-kok van « de refter » uit Melsele zal bij elk bier een mini gerechtje serveren waarin het bier is verwerkt.

Deze proeverij gaat door in de cafetaria van de nieuwe sporthal vanaf 16 uur

Mocht u nadat u uw burgerplicht gedaan hebt te weinig tijd hebben kun je ook de proeverij overslaan, maar wel het avondmaal bij ons komen nuttigen. Gezien alles nieuw is kan het interessant zijn om in een ongedwongen sfeer terug “uwen draai” in de sporthal te vinden ….

Toon zorgt er vanaf 17u30 uur ook voor dat onze magen goed gevuld worden. Hij serveert ons warme ham met garnituren geserveerd op zelfgemaakt brood. Voor de vegetariërs voorziet hij aubergine gevuld met groenten, mozzarella en fijne kruiden en/of gepofte zoete aardappel, zure room en pompoenpitten.

Na het avondmaal kan iedereen naar onze eerste thuiswedstrijd gaan kijken tegen Datovoc Tongeren.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Locatie

Sporthal de Meerminnen

Klapperstraat 103, 9120 Beveren, België