11
mrt

Nieuwe speelsters seizoen 2018-2019

De periode van de transfers is reeds enkele weken bezig.  Ook wij hebben reeds enkele nieuwe speelsters aangesloten voor het seizoen 2018 2019 . U wist reeds van de komst van Yana De Leeuw

Aangezien naast Jasmien Biebauw ook Charlotte Coppin aangegeven heeft van onze ploeg te verlaten om meer speelgelegenheid te krijgen en verder te kunnen ontplooien, moesten wij op zoek naar nog een spelverdeelster.  Volgend seizoen zal Joke Hoeyberghs ( speelt nu in As) het team komen versterken. Joke is reeds jaren thuis als passeur in ons volleylandje en dus helemaal geen onbekende . Deze Leuvense is van de zelfde leeftijd als Jasmien Biebauw zodat we nog steeds uitgaan van een gezonde mix van ervaring en jeugd .

Ook Amber de Tant heeft de keuze gemaakt om naar Hermes Oostende te trekken. Ook voor haar vervanging hebben we, eigen aan onze filosofie van jonge Belgische speelsters verder te laten ontwikkelen , een jong talent aangetrokken. Volgend jaar kunnen we rekenen op de inbreng van Britt Rampelberg ( overkomend uit de volleybalschool), dit als libero .
Omdat we dit jaar ook geleerd hebben van de mogelijke kwetsuren en de daarbij aansluitende problemen voor een uitgebalanceerde ploeg, heeft het bestuur geopteerd van ook Margo Voets (nu uitkomend voor Oudegem) aan onze speelsterslijst toe te voegen . Ook zij is al jaren actief bij diverse liga A ploegen . Haar ervaring en positieve ingesteldheid zal zeker bijdragen tot de noodzakelijke ontwikkeling van de jongere talenten.