9
jun

Seizoen 2018-2019 met 22 ploegen actief

In september zullen we het seizoen aanvatten met totaal 22 ploegen in competitie.
Op het hoogste niveau zullen onze dames A acteren.  Aangezien nogal wat speelsters de ploeg hebben verlaten, zijn er in totaal maar liefst 7 nieuwe speelsters in te passen.
We hebben er echter alle vertrouwen in dat dit komend seizoen weer gaat lukken.

De dames B hebben zich afgelopen seizoen kunnen handhaven in 2e Divisie.  Een aantal ervaren speelsters zijn gestopt en de ploeg is aangevuld met jeugdige speelsters.  We starten dus met een overwegend jong team. Zij zullen hun beste beentje voorzetten.
Ook onze dames C en D, die respectievelijk in 2e en 3e Provinciaal actief zullen zijn, zijn overwegend jonge speelsters. Bij alle drie de teams is het dus voornamelijk een seizoen om bij te leren en zich verder te ontwikkelen.

Bij de jeugd zijn we in alle reeksen van U11 tm U17 actief.   Bij de U17 zijn er 3 teams ingeschreven. Eén ervan in de Niveau 1 reeks.  Bij de U15 hebben we in totaal 4 teams. Twee van deze teams zijn ingeschreven in Niveau 1.
Net als vorig seizoen hebben we bij de U13 7 teams.  Twee van deze teams spelen Niveau 1.  De andere teams starten in niveau 2.  Bij de U11 hebben we één team ingeschreven.  De bedoeling is om daar na kerst nog één team aan toe te voegen.

Om het geheel compleet te maken hebben we ook nog 3 teams die actief zijn in de Sporta-competitie. Een competitie met recreatieve ploegen uit Antwerpen en het Waasland.

Naast de reguliere competitie zijn we ook met diverse ploegen ingeschreven in de bekercompetitie en zullen in Jeugd Champions League ook aantreden in de reeksen U13, U15 en U17,
Onze dames A zullen naast de Beker van België ook weer aan de Europese bekercompetitie deelnemen.