6
Oct

Start Seizoen 2017-2018

Sinds vorige week hebben de Yellow Tigers zich ook bij het team vervoegd.  Na een erg korte voorbereiding als team krijgen ze direct een erg druk programma voorgeschoteld in oktober.
Momenteel spelen ze nog een voorbereidingstornooi in Istres. Vandaag en morgen zijn daar voor hen de wedstrijden. Zaterdagavond komen ze dan terug, om zondag de competitie aan te vangen.
Zondag 8 oktober zullen ze starten tegen Amigos van Pelt Sint-Antonius Zoersel.  De wedstrijd begint daar om 16.00u.  Dit wordt een eerste graadmeter hoe ver men staat als team.
Een nieuw team waarin redelijk wat nieuwe namen moeten worden ingepast.

Komende woensdag mogen ze dan al de strijd aangaan om de eerste trofee van het seizoen te bemachtigen.  Op woensdag 11 oktober spelen ze om de Supercup. Tegenstander is VDK Gent. De wedstrijd begint om 20.30u in de Edugo Arena te Oostakker.
Op zondag 15 oktober staat de volgende wedstrijd in de competitie al op het programma.
Uit tegen nieuwkomer Black&White Company Lendelede.  Wedstrijd begint om 15.30u.

Op dinsdag 17 oktober begint het Europese avontuur. Voor het eerst in de clubgeschiedenis zullen we deelnemen aan de Champions League. We beginnen deze competitie tegen de Landskampioen van Nederland, Sliedrecht Sport.
De uitwedstrijd begint om 19.00u in Sporthal de Basis te Sliedrecht.
Op zaterdag 21 oktober is de wedsrijd terug al ingepland.  In tegenstelling tot Sliedrecht hebben wij helaas nog niet de beschikking over onze nieuwe sporthal.  We moeten voor onze thuiswedstrijd dan ook uitwijken naar de Edugo Arena in Oostakker.  Onze huidige sporthal voldoet niet aan de normen van het CEV.

Woensdag 25 oktober spelen we uit tegen Hermes Volley Oostende, een van de voornaamste tegenstanders voor de titel.  De wedstrijd aan het zeetje start om 20.30u .
We sluiten oktober af met onze eerste thuiswedstrijd van de competitie. Op zaterdag 28 oktober is onze  tegenstander Jaraco As. De wedstrijd in Sporthal de Meerminnen zal starten om 20.30u.

Het programma van oktober samengevat:

Zondag 08 Oktober      Amigos Zoersel  – Asterix Avo   (Competitie)

Dinsdag 11 Oktober      VDK Gent – Asterix Avo  (Supercup)

Zondag 15 Oktober       Black&White Company Lendelede – Asterix Avo  (Competitie)

Dinsdag 17 Oktober      Sliedrecht Sport – Asterix Avo  (Champions League)

Zaterdag 21 Oktober     Asterix Avo – Sliedrecht Sport  (Champions League)

Woensdag 25 Oktober  Hermes Volley Oostende – Asterix Avo  (Competitie)

Zaterdag 28 Oktober     Asterix Avo – Jaraco As  (Competitie)