Liga A

Palmares

  • Winnaar CEV Top Teams Cup 2001
  • 2de plaats CEV GM Capital Challenge Cup 2010
  • Landskampioen 1998, 2000, 2001, 2008, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016 en 2017
  • Bekerwinnaar 1996, 1998, 1999, 2001, 2002, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2014, 2015, 2016 en 2017
  • Super Cup 2000, 2002, 2005, 2006, 2008, 2010, 2012, 2014, 2016 en 2017
  • Vice-kampioen 1997, 1999, 2002, 2003, 2004, 2007, 2009, 2013
  • Bekerfinalist 2003, 2004, 2005, 2009, 2012 en 2013
  • Sportlaureaat Provincie Oost-Vlaanderen 1998 en 2001
  • Ambassadeur van de Gemeente Beveren
De volledige clubgeschiedenis van het Asterix Liga A team kan je nalezen achter deze link